Agenda

SCHRIJFCAFE: THEMA VUUR
19/4/’23 – 19u30 – @Awarenest, (M. H. Trompstraat 16, Utrecht)
Tijdens dit schrijfcafé onderzoeken we het thema vuur op verschillende manieren, door verschillende oefeningen en schrijfstijlen uit te proberen. Aan het einde van de avond ga je met een eigen tekst naar huis. Wij zorgen voor thee en lekkers!

SCHRIJFMEDITATIE: ROOTS
3/5/’23 – 19u30 – @Awarenest, (M. H. Trompstraat 16, Utrecht)
Schrijvend mediteren kan je diep in jezelf brengen. Daarom duiken we in deze sessie in onze roots, wat willen we zeggen tegen onze voorouders? Hoe beïnvloedt dit onze toekomst? Wat willen we loslaten, en wat behouden? Wat heeft ons innerlijk kind nodig? Door middel van verschillende onderwerpen verkennen we het thema.

WORKSHOP EROTISCH DICHTEN
7/6/’23 – 19u30 – @Awarenest, (M. H. Trompstraat 16, Utrecht)
Tijdens de workshop ‘Erotisch dichten’ zoomen we in op het genre en zijn de historiek, gaan we aan de slag met tips in creatieve oefeningen, waarna je zelf een gedicht zult schrijven. En we vooral heel veel plezier maken tijdens het schrijven.

SCHRIJFMEDITATIE: SLOW DOWN
21/6/’23 – 19u30 – @Awarenest, (M. H. Trompstraat 16, Utrecht)
De zomer komt al in zicht, een tijd om af te remmen, uit te rusten, te genieten. Tijd om stil te staan bij wat is, en te zin in het moment. Door middel van diverse oefeningen zetten we je in het moment.

Bekijk meer informatie op schrijvenonline.org.

%d bloggers liken dit: