‘t was een pittig jaar..

‘t was al een pittig jaar, van willen maar ni kunnen, ogen groter dan mijn buik (of mijn tijd) als het komt op leuke projecten, en nieuwe starts. ‘t was een zwart-wit jaar tot nu toe. En ik hoop dat ik me nu weer meer kan settelen, in meer nuance ❤️.

2 weken geleden had ik ook een eerste schooldag. Het was mijn eerste dag als online redacteur bij het conservatorium van Amsterdam. Een waanzinnig instituut waar je in de gangen aria’s hoort, je waanzinnige concerten kan meepikken en je dicht op elkaar moet in de kleine lift wanneer een harpspeler binnenstapt.

Daarnaast mag ik het hele jaar door workshops geven, in erotiek en blogs en spoken word en hoop ik op tijd voor alle verhalen en gedichten die ik nog op papier moet zetten.

Het jaar was zwart-wit maar lijkt opnieuw begonnen. Er is veel op komst, veel goeds (ook wat slechts) en hopelijk vooral veel daartussenin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: